Tänk vad ett mail kan påverka

Det händer mycket i hjärnkontoret och efterföljande aktiviteter när och om man jobbar med sig själv och sin personliga utveckling. sk personlig utveckling.

I förrgår missade jag ett mail med en timme. Grämde nästan ihjäl mig. Kände mig irriterad och rondellkörde bland otillräckliga och mer misslyckade tankar. Sen så efter en pw fick jag till tänket. Ni vet tanke- känsla-beteende hänger ihop. Reflekterade över vad jag kunde ha gjort annorlunda och vad jag har för önskvärt resultat.

dead6726 29ae 4d8f 8ac1 d60f7fa3eb4a Pwklädd. Powerwalk. Träningsjacka. Rosajacka. PeakPerformance. Bakom mina solglasögon. Blondin
Galet skön känsla av ett mail och en pw

Och tja, medvetet och väl har jag valt bort ljudsignal på inkommande mail. Helt enkelt för att läsa mail med medvetenhet när det passar mig. Att låta bli att skapa avbrott i nuets pågående. det mindre negativ stress, för mig iallafall. Så tja att missa ett mail med en timmas marginal, får då bli baksidan med mitt ursprungsval.
och med den tankeövergången försvann mina negativa tankar. När jag sedan satte mig vid datorn för att läsa av mailen, blev jag glatt överraskad av ett annat mail. I morgon startar jag upp ett nytt projekt. Skön känsla!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: