Viktvästen & jag i nytt powerwalk team!

(Inlägget innehåller reklam för THUNDER Fitness)

Ni som följer mig här på bloggen, vet min strävan efter att komma upp i tempo & styrka efter att ha legat i influensa runt årsskiftet. Det är som om kroppen har tömt sig helt och ska byggas upp på nytt igen .

Men skam den som ger sig. Först acceptera där jag är och sen bara ta det vackert och lugnt men samtidigt ha i fokus att få till minst en runda varje dag. Hellre kortare än att låta bli!

Dragningskraften har också legat i att kunna powerwalka med mitt nya team. Jag har nämligen blivit med tyngdväst! Jag & min tyngdväst, nytt powerwalk team! Samt har jag också blivit med en ny rabattkod till er som ni hittar längre ner i inlägget! Visst låter det toppen?!

Och vad ska det där vara bra för att bära en tyngdväst, kanske ni tänker?

En grej kan vara att öka sin kroppsvikt med en tyngdväst och därmed öka förbränningen av kalorier i varje steg jag tar. Och med det kanske vikten minskar.

Att bära en väst med vikt innebär också att den extra tyngden läggs på kroppen och därmed är armar och händer fria för andra övningar. Hur smart är inte det?

Min viktväst är från Thunder Fitness! Den har snygg design enkel att hänga på och ta ur och stoppa i vikter i. Kollar i Thunder Fitness sortiment och ni hittar flera fina tyngdvästar. Sortimentet hittar ni HÄR

Som följare till mig har ni också 10% rabatt på HELA SORTIMENTET HOS THUNDER FITNESS!!!

Gäller även på redan nedsatta varor! Hur bra är inte det? RABATTKOD: ANNE-LIE-ENG.

Checka in träningsutrustning & redskap hos THUNDER FITNESS !! Och glöm inte rabattkoden ovan till det du vill inhandla! THUNDER FITNESS sortiment hittar ni HÄR

Min viktväst är i Strl S och väger 10kg. Ni hittar den HÄR

Västen består av en hela massa ”fickor” med tungdpåsar i. För mig i nuet är detta sååååå bra! Jag kan parera med vikter efter hur jag känner mig ”fit for fight”.

Jag har också börjat i låg skala. Har tagit det vackert med många av fickorna tomma. Och lägger tillbaks vikter pö om pö efter hur den ”trötta influensa kroppen har repat sig.

Och vet ni känslan att ta en pw med tyngdvästen på är fantastisk!! Det spelar ingen roll att många av vikterna inte är med på färden. Den vikten jag har i västen gör sitt! Jag tar i mer och går mer rakryggat.

Rätt storlek för viktväst baseras på min längd. Med mina 164cm är alltså viktväst S 10kg perfekt!

Klädd för outdoor walking! Och känslan är mycket god både innan och efter!!

Kan t.o.m. tycka att västen är snygg! Förresten är mitt mål nu att sakta men säkert komma i form för att bära alla vikterna (10kg) på en rask 5 km: are. Har dock inte tidsbestämt målet ännu men det kommer.

Det spelar liksom ingen roll om man vill bygga muskler, gå ner i vikt eller prestera bättre i någon idrott . En tyngdväst har mångfald och tillför!! Så glad över att vara i team med den och ser med spänning fram emot vad resultatet har blivit om några veckor!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: