Kickar igång mig själv

Funderar ibland på mycket ibland helt olösta frågor och ibland på sådant som någon före mig redan har löst .

Min hjärna är precis som fin och alla andras hjärnor . En lat och bekväm muskel som gärna slår sig tilltro i lugnt och bekvämt område. Det krävs påminnelser & nytänk för att få hjärnan på andra vägar en de tidigare väl inkörda.

Frågar mig hur jag ska veta skillnaden på om det jag hör verkligen är det bästa för mig, om jag avstår från att leta nya tankar & mönster

Hur som vet jag vis prövning av bägge delar att morgonwalk är en gratis kick i rätt riktning för resten av en ny dag. Jag vet det så väl. Könslänkad efteråt är alldeles fantastisk!!

Och ändå låter hjärnan mig emellanåt att avstå från upplevelse av lika väl morgonpw som känslan efteråt . Hur är det möjligt när jag älskar den känsla?

Att pw på morgonen finns med i mitt livsmanus. Det är en aktivitet som jag har lagt till. Den är därmed så lätt att knuffa undan gör hjärnan för mer gamla invanda beteenden. Mitt fokus på välbefinnande gör att jag numera inte rondell kör lika länge när mina powerwalks försvunnit ur mitt dagliga liv. Det går snabbare och snabbare för varje gång att få upp mig ur diket till vägbanan igen. I nuet är jag upp och och håller medvetet fokus på att hålla mig där. Jag trivs i mina stegande walks om mornarna och känslan den ger mig efteråt. Kombin kickar igång mig väl för dagen!

Annelie Eng ler

Allt som kan ge kraft mod och styrka att möta dagen med är det rätta för oss själva, utifrån där vi är i våra liv . Medvetna val med dosor av kickar – thats it!

Detta inlägget har jag lyckats skriva i WordPress appen. Hur lyxigt är inte det att blogga från en app?! Nu dags att posta inlägget och sedan reflektera över det färdiga resultatet och vad som kan bli bättre! Take Care! Kram A

powerwalk,Höst,höstfärger,tävling,drivkraft,smakbox,lugn

2 svar på ”Kickar igång mig själv

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: