Tillräckligt, otillräckligt & citronvatten.

Att som fyrabarnsmamma & singelmorsa hitta stunder av påfyllning & egen tid är inte lika självklart som andra behov.

Det dyker liksom allt som oftast upp saker som får mina önskningar & planerade påfyllningar att backa. Använder flexibiliteten till att hitta nya stunder då. Vet ju så väl hur viktigt påfyllning är för välbefinnandet. Även mitt.

Citroner
Påfyllt med citrongult

Att starta dagen med en halvliter citronvatten är en påfyllning som jag sällan gör avkall på. Vet så väl skillnaden utan. Brottats med urinvägsinfektioner genom åren, som väl hade undsluppits om jag tidigare vetat vinsten i en jämn & bra vatten tillförsel. Samt citrusfrukter. Att äta penicillin flera gånger per år eller svedan vid toalettbesök avstår jag gärna. Det önskvärda läget får mig att fortsätta börja mornarna med surt vattenintag.

Vad är ditt bästa tips till att förhindra urinvägsinfektion ?

Gräddnougat Choklad
Vem älskar inte choklad?

En helt annan påfyllning i dagen än tänkt.. En paus mellan servering av mängder med citronvatten. Även morgonpromenaden har flyttats fram..

Tänker att ja,ja innan kvällen är slut har kanske jag fått till det jag hade som plan och det jag önskar och vill. Inte teknikstrulet dock med fb & instagram. Det verkar fortsätta ligga låååångt över min kompetens. Men allt det andra.,

Otillräckligt kan inte egen tid kombineras med mammarollen när behov uppstår.

Men chokladen var god.

Take Care. Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: