Äntligen tillbaks med bloggen igen!

Yes, jag är tillbaks!!!! Tillbaks med bloggen igen! Ny uppdaterad som wordpressblogg med tillgång till finfina verktyg att skapa ”up to date”! Alltså snacka om lycka. Det känns strålande!!

Behövde definitivt denna kicken i nuet. Allt vad sociala meter och Annelie Eng strular nämligen i nuet. Och även om jag försöker att hitta möjliga lösningar så stöter jag på vidare patrull och låsningar, om och om igen. Så att bloggen blev möjlig att använda nu är som en skänk från klar himmel. Så glad och tacksam över det! Hoppas att ni känner detsamma. För ni har väl saknat mig , ha ha?

bloggen är tillbaka

Och nej, jag kan inte ta åt mig äran av att ha fått till det hela. Jag har haft mina önskningar men att bloggen är någorlunda klar och möjlig att använda är jag, Christer på Christerholm.nu evigt tacksam!
Att samarbeta med fackman som kan sin sak, bjussar på erfarenhet och vad som kan tänkas bli bra och mindre bra bland mina önskningar är fantastiskt skönt och känns mycket tryggt!!! Tack för det Christer!

Blogg , data

Som ni ser finns det en hel del småpill kvar att fixa vad gäller utseendet. Bilder ska till bla. Tänker att ni kan få hänga med i detta pillandet när jag , via guidning från Christerholm.nu , lär och utforskar min nya blggplattform.

Garanterar också att ni ska få ta del av lärdomar vad gäller inaktiverade konton och begränsad funktioner på andra plattformar. Jag står mitt uppe i det nu. Det tar energi och kraft. Jag har haft väl inarbetade konton, deadline på samarbeten och så pang hände nåt..! Hur som, min målsättning är att det löser sig till det bästa. Återkommer som sagt i ämnet!

Nu ska jag försöka få till bilder också här i inlägget. Gick ju en wordpresskurs förra året. Men ni vet hur det är med nya saker -Praktiserar man inte tillräckligt länge och mycket så sätter sig det nya inte…!

Och även om det känns både lyxigt och maffigt att en nyskapad blogg här, så är samtidigt miljön att blogga i så gott som ny för mig. Bambi på hal is kan man lugnt säga att jag är både vad gäller bloggfunktioner i detta det nya och på mina nya konton på sociala medier.

Skam den som ger sig- vad gör väl lite huvudbry fina lediga sommardagar???

Som ni förstår gör jag allt som går inom ”fake it until you make it” för att undslippa att mer dålig energi går åt, eller att jag stoppar huvudet under täcket. Flexibilitet och möjlighetstänk står jag ju trots allt bakom.. Så nu kör vi- bilder i fokus!

Så hörs vi imorgon igen!

Take care!
Kram A.

2 svar på ”Äntligen tillbaks med bloggen igen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: