Midnatt råder, tyst det är i huset

Så är klockan midnatt igen. Jag är långt ifrån klar med vad jag önskar.. igen.

Ni vet jag håller ju på med ett målningsprojekt här hemma. Närmare bestämt i sovrummet. Innebär att allt därifrån står nu och kaosar i vardagsrummet. Snitslad bana krävs nästa för att hitta golvyta. Och hur tror ni känslan är?

Jo, med 1/4 av sista väggen samt en bokhylla kvar att måla känns det skönt att snart vara iland med målningen. Sen att sitta och jobba omringad av kartonger och prylar skapar en annan känsla. Kan säga att jag vidimerar den goda känslan av sovrummet är klar och alla prylar är tillbaka på plats.

Visualiseringsmetoden är en gudagåva för att försätta framåt i rätt riktning!

Snodde tid till påfyllning och stegade i en timme efter jobbandet. Så skönt! Strålande sol blev bonus. Även om jag hade hunnit ytterligare en bit om jag tagit lagt den timmen i sovrummet, så är jag oerhört nöjd inte gav vika och stannade hemma. Rörelseglädjen ger mig gott tillskott till att göra klart.

Så länge sovrumsprojektet pågår kommer veckan känns som fylld, näst intill knökfull med skrivarkurs, sommarvärme teknikproblem & de vanliga arbetsprojekten. Utöver det är mamma också..

Visualiserar den goda känslan av att veckan är klar och att jag är supernöjd med min insats

Nu strax lita sömn. också- Skulle kunna kalla det för dubbeldos av påfyllning! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: