Nyttig shake & mer kläder på

[I samarbete med Proteinbolaget.se]

För den som inte trodde att jag gett mig ut och stegat i de kyliga höstvindarna kan jag berätta att visst gjorde jag det. Och attans vad jag frös. Stegade så raskt att jag nästan fick håll. Trots att ångan var uppe stegade jag runt frusen. Mer kläder på behövs nu kan jag säga Brr!

Så skönt att komma in i värmen efter stegen utomhus. Och ni ser, det är nu långa byxor på.

Skön känsla att ha nyttjat lunchen väl med stegande och sedan hälla i mig en nyttig shake, laktosfri och utan tillsatt socker.

Hade jag haft mer tid innan mer jobb hade det blivit kaffe och en bar. Dagens schema var för tight för det. En shake däremot på stående fot Mmmm så gott!!

Jag gillar det här med att ha tillgång till färdig ”mellanmål ” att slänga i sig.

Godingarna på bilderna ovanför är från GAAM från Proteinbolaget My good så goda näringsrika shakes och bara. I’m in heaven!!

Rabattkod: engannelie25 ger 25% på allting från GAAM hos Proteinbolaget t.o.m. söndag 29/8, så pass på! Fantastiskt bra att nyttja för att få till mitt lilla lager

En bars eller en shake som snabbt fyller på mig på rätt sätt är bra att ha tillhands i större upplaga än en av varje.. Bra lagerhållning ska aldrig ta slut. Eller hur?

Och nej, jag har fortfarande inte letat fram mer värmande träningskläder. Vet liksom inte om jag förväntar mig att sommaren kommer tillbaks på riktigt igen .. gör den inte det blir det att dra på sig 2 tröjor innan morgondagens stegande. Mer frysande avstår jag gärna! Take Care! Kram A!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: