Vad gör jag en ledig dag när bästa innehållet ska stoppas in som fyller gott och som är utanför motsatsen och det som också är utanför min påverkan

Mars månad har passerat väl och går mot sitt slut. Nästa vecka är sista månaden i mars och med det gör April sitt inträde. Visualiserar ljuset och solens värmande strålar. Längtar till varma soliga dagar.

Restaurang TOSO, gudagåva för oss Sushiälskare!
Hit går jag gärna igen!

Väl medvetet har de 3 första månaderna varit näst intill helt i jobbets tecken. De lediga dagarna in i mellan, som varit få, har jag planerat innehållet för noga.
Jag tänker mycket på vad som är bästa innehållet för mig. Ni vet sådant som jag mår bra av, trivs med, som jag känner glädje över och som fyller på mig. Annat som är av motsatt art är sådant som jag vill låta bli att ödsla min tid på. Jag vill också låta bli att lägga tid på det som ligger utanför min påverkan. Och där finns mycket att sortera bort. Mitt egna handlingsansvar har också varit i fokus för att vidgas. Jag kan mer än vad jag tror! Och med det kan jag låta bli att lägga ansvaret vad gäller mitt välbefinnande i andras händer. Done stället vidgar jag mitt förhållningssätt och tar andra vägar.

Restaurang TOSO, gudagåva för oss Sushiälskare!
Fantastisk buffé av sushi!

Att jobba mycket har krävt stort fokus på arbetsuppdrag från tidigare dig morgon till sen kväll. Detta har gjort att den mörka tiden har rasslar förbi tillsammans med annat som ligger utanför min påverkan. Ni vet det är viljan som styr våra liv och inte vad andra vill eller säger vad vi ska göra.

Restaurang TOSO, gudagåva för oss Sushiälskare! Lägg till finaste godaste dessertfaten!
Samt desserter!

Hur som ledigt dag igår och utbjuden på lunch av en av döttrarna . Restaurang TOSO levererade otroligt god Sushi!
En fantastisk buffé inkluderade desserter. Nästan så att jag fortfarande är mätt!

Restaurang TOSO, gudagåva för oss Sushiälskare! Lägg till finaste godaste dessertfaten!
Så gott!

Fint det där att få egen tid med en dotter. Det blir andra samtal än att ha alla fyra i grupp vid bordet. Och jag gillar det, att få det enskilda samtalet med mer fördjupat om hur de tänker var och en och inte i medhåll till de andra. Jag gillar också att kunna ge råd vinkla och ge andra perspektiv. Men ändå vara noga att valen är deras egna .
Jag vet själv att de bästa valen jag gjort är när jag förlitat mig på min magkänsla.

Annelie sent med en dotter
Mor och dotter på vift!

Magkänslan har också varit styrande till att det första kvartalet har gott i jobbandets område!

Restaurang TOSO, gudagåva för oss Sushiälskare! Lägg till finaste godaste dessertfaten!
Restaurang Toso levererar väl och supergott!

Nu söndag och innehållet är blandat och yes jobb finns med!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: