Visst ger njutning frihet och frihet njutning och jag bjuder på rabattkod

(Inlägget innehåller reklam för Smakbox)

Förmånligt ligger jag kvar i sängen idag. Eller ja, jag har varit uppe och hämtat kaffe och krupit ner igen. En målbild som jag är i . En för mig lyxig sådan.

Målbilder , önskade lägen ska var fyllda av för oss själva positiva känslor . Enklare att förstå kanske om jag skriver frågan : Varför ska vi sträva efter att ta oss till lägen där vi inte har en känsla fylld av njutning??

Annelie Eng på lunchpromenad
Lunchpromenad efter solen ger frihet

Bästa, att känna efter och detaljera sina känslor . Där de inte är på topp. – sätt nya målbilder och stega dig dit. Inte i morgon utan nu direkt!

Det finns fler saker än att ligga kvar i sängen som gör att jag är i min målbild. Sen så klart finns det saker att finslipa och mer att stoppa in.
Just friheten att ta det lugnt på mornarna utan att behöva rusa iväg gynnar mig väl idag och ger mig en fin känsla. Det känns lyxigt och jag är oerhört tacksam över det

Fick hem ett Sneak peek bud i veckan från Smakbox. Alltså en smakbox varannan månad är också en finfin ingrediens i mitt önskvärda läge . Boxarna ger fin inspiration och nytändning i köket😊 Som jag älskar det!

Med rabattkod: ANNELIEENG får ni 25% rabatt på gåvobox alt 25 % rabatt på första boxen i en prenumeration

Produkter ur smakbox Nytänk. Majonäs från Heinz Tacokrydda från El tacotruck Chokladdryck från  puckosverige Frukt & Nötbar från rawbite Fröknäcke från Leksandsknäcke Sparkling Coldpress från Mustly Havre & linskex från Göteborgskex
Sneak peek ur kommande Smakbox NYTÄNK

På bilden några produkter från mitt bud ur kommande smakbox i temat NYTÄNK från Smakbox som skickas ut mellan 15-26 februari. Ca 16 st produkter till ett värde av 430kr eller mer! Dags att boka in hörrni. Den boxen vill vi inte vara utan. Eller hur?

Och detta med hemleverans, hur bra är inte det i beställningar??

Ska testa produkterna i det närmsta och delge er vad jag tycker om dem var och en!

Mer ingredienser som ger njutning för mig är nu att stega mig upp med min kaffemugg till hemma kontoret och ta tag i dagens arbetsuppdrag.
Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: