Solen värmer när kaoset är min borg tills den nya delen av mitt liv väntar

Den där vårveckan utan vindande med mer stilla och ett värmande solsken verkar vara på väg. Något tidigt? Pessimisten har säkert åsikter om att den värmande solen inte ännu är här för att stanna. Men i nuet är solskenet iallafall här och det är helt ok för min del!

Annelie Eng på promenad under blå himmel och när RayBan solglasögon
Dags att snart kunna lägga av mössa?

Väderrapporten visar en fin sol över min del av landet hela veckan. Som jag älskar det! Satt t.o.m. och jobbade på balkongen en sväng i helgen. I bara t-shirt! Solen värmde fint kan jag säga. Däremot märks klart och tydligt att naturen också frodas av solens strålar. Al Hägg Hassel är några som påverkar mina ögon!!
Kan för er som inte har koll- det är pollendax!! Kliandet i ögonen har börjat! Tacksam att jag brukar ha allergitabletter på lager i förebyggande syfte.
Och med det sagt vet jag av erfarenhet att jag också kommer vara som en klubbad säl av trötthet när det nu är dax för allergi tabletterna. Inte rätt vecka .. men ändå vad är rätt vecka? Allt handlar väl ändå bara om att förhålla sig till nuet och det som är?
Kanske att dynorna till balkongsoffan ändå ska läggas ut . Att vila kliande ögon och en allergipåverkad kropp kan då bli verklighet. Och genast kände jag mig piggare, ha ha

Receptfri medicin mot kliande ögon i pollentider
Mot kliande ögon!

Ni vet bara tänket på att njuta av solen värmer mig väl.
Tänker vidare att fortsätter det så här blir det dags för havsnjutning redan i april.

Nog om det. Rensar och packar ihop med en dotter. Tar hand om det avlagda och packar om det som ska sparas. . På väg in i den nya delen av mitt liv är hemmets kaos ett faktum . Men ge mig ett par veckor! Jag har min plan. Tills dess är kaoset min borg.

Nu mer kaffe lite skrivjobb och kurerande av mitt allergiska jag ..

Måndag och ny vecka är ändå en fin dag när ny vecka ligger framför. Eller hur?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: