Vad står på middagsmenyn som jag gillar och småstadscharmens fram och baksida

Sista veckan som 55-åring ligger framför. Åldern har inget med om jag tycker att det är en spännande del av livet, kommande vecka. Det är är istället förändringarna upptäckterna och möjligheterna som jag ser och greppar numera, som är spännande. Tack vare min ålder har modet kommit att våga greppa.

Ni vet livets erfarenheter kommer med åldern.
Herre gud jag trivs i att veta vad jag fortfarande, tack vare erfarenhet, är ett fan av. Jag tycker också att det är skönt att veta vilka värderingar som jag vill hålla mig ifrån. Ålderns erfarenhet har lärt mig att på vissa plan låta bli samma steg som jag redan tagit och som inte gett det resultatet som jag vill.
Dock ska sägas att jag, liksom alla andra är bara människa och vissa lärdomar behövs fortfarande övas för att inte ge mig samma resultat som redan upplevda
Hur som, fortfarande älskar jag om Mc Donalds QP meny, med all rätt!!

Annelie Eng äter QP meny på Mc Donalds
Gott!

Fredagsmiddag bland hamburgermenyerna var igår lika god och mättande som alltid!
Ett spontant glas rött på lokal efter det. Också något som ger trivsel. Lokalt och mitt småstadscharmens näste är trevligt. Enkelt ledigt opretentiöst kan ge upphov till många skratt som igår. Eller kan det vara rödvinets påverka ha ha.
Skämt och sido. Så klart småstadscharmen har sin baksida.. Tänker ändå att den baksidan finns överallt i småstad som storstad för att inte tala om på nätet. Tryggheten dock finns oftast inte att greppa i varken storstan eller på nätet, på samma vis som i småstaden. Och jag gillar trygghet, den behövs som jämvikt till spänningen.
Klart bättre att förhålla sig, och dra sig till just trivselpunkterna . Baksidans icke genuina samtal och handlingar finns inte i dem. Sorterar bort dessa så gott det går. Sen ibland blir man som alltid förvånad när man möter dem igen..

Middagssugen nu när jag tänker på likaväl Mc Donalds som lokal meny…

Vad ska ni äta till middag?
Take Care Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: