Tänk om jag begränsat mig och tackat nej, och missat detta!

Fint det där att njuta av naturen så här års. Fint det att kunna jobba under bar himmel, helg som vardag. Kanske är det få förunnat. Jag tillhör skaran som ges den möjligheten i några av mina uppdrag. Eller ges möjligheten..? Frågan är om inte de egna stegen tar oss dit vi är..? Oavsett om vi är där vi vill vara eller inte, så sitter det i tanken som styr oss väl i vårt stegande. Eller vad tror ni? Hur som är jag otroligt tacksam över att ha tagit mig till jobbuppdrag, möjliga utomhus en söndag som denna!

Maskrosor. Gula maskrosor. En grön gräsmatta med maskrosor.
aaaf90d3 eab7 413c 8f5c 8cfc31f04df7

Skulle kunna säga att jag flexar mellan inomhusarena och utomhus i mitt yrkessamma liv. Lika väl som jag jag varierar jobbandet dagtid & kvällstid, vardag som helg. Tekniken gör möjligt att tillvarata de gula i naturen så här års. Och tittar jag upp ser jag en blåare än blåast himmel.

Päronträd i blomning. Försommar. Blåhimmel.
11559f95 2bd6 466d 9250 1cde4c3c8d02

Upptäckten av att päronträdets blommor är vita var en ny upptäckt och lärdom denna söndag. En annan människas visdom lärde mig nytt. Utan helguppdrag och utomhus hade jag aldrig haft med mig den lärdomen in i ny vecka. Jag hade själv aldrig detaljerat vad för sorts träd det fint vitblommiga är.

Annelie Eng utomhus. Annelie Eng under bar himmel. Annelie Eng med tofs på huvudet.
Entreprenörsliv under bar himmel.

Evigt tacksam också för teknikensunder en söndag som denna med klarblå himmel och strålande sol. De skrivna orden fungerar väl att göra utomhus också.

En söndag som denna och entreprenörslivets mötestid fortsätter vid tangenterna utomhus en bra stund till med hög trivsel. Tänk om jag tackat nej till dessa uppdrag, vilken god känsla jag gott miste om då!

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: