Från kaos till värme inredning med personlighet

Sitter nyvaken i soffan med kaffe. Skådar ut över vardagsrummet och större delen av min paradvåning . Inget lugn infinner sig… Energi däremot. Tacksamt känner jag äntligen energiflödet ta fart. Behöver så väl påfyllning i depåerna.

Eng
Godmorgon mitt i ett kaos

Den riktigt ordningssamma skulle kalla vyn från soffan som en kaos-vy. Sitter mitt i ett ommöbleringsprojekt. Igen? Som mina ungar skulle säga. Ja igen! Återigen kommer jag lyckas att skapa nytt, fräscht med mer ingångar av energi inom mina ”fyra väggarna” och med samma möbler. Rent i hörnen och under soffan blir det också.

Tavlor
Min tavelvägg

Behöver energipåfyllning. Depån är uttömd av minimalt med lugn. Strulet med inaktiverade konton och nätverk tar kraft . Kan kanske tyckas märkligt men detta är mina arbetsverktyg. Min arbetsvardag. Tänk känslan av att dina verktyg på jobbet rycks undan och inte fungerar .. Hur som ger just en ommöblering en energipåfyllning för mig. Jag sätter tankar och fokus i annat och målmedvetet tar jag mig vidare till visionen. Det fyller mig med kraft styrka och mod. Det kan också göra med sig nya tänk och lösningar. Ber till gudarna att så är fallet i nuet också. Soffan kommer nu hamna längst in i rummet. Där kommer lugn kunna infinna sig istället för som nu när soffan står mitt i allt. Och allt susar hela tiden förbi. Ni vet mitt hem är ett tonårshem med rörelse dygnets alla timmar. Vet att visionen kommer göra rummet till det bättre. Och även mig. En ommöblering blir alltid en lärdom rikare att dra nytta av! Matbordet kommer också komma mer till sin rätt igen. Det blir rummets mittpunkt. Utan närkontakt till tv:n kommer det bjuda in till samtal istället för att kolla tv.

Buddha
Buddha

I nuet styr tavelvägg och visa mer viktiga prylar hur möbleringen ska bli. de blir liksom ramen.

Ljustake
Kandelaber i mässing för ljus i höstmörkret

Efter mycket letande i förrådet hittade jag för några veckor sedan min mässings kandelaber. Som jag letat det senaste året. Återigen tänker jag ”skam den som ger sig”. Är bra på det där att få till oavsett vilken tid det tar.. Nu ska kandelabern få komma till sin rätt och sprida ljus när höstmörkret faller. Fick den av mamma för mängder av år sedan. Så glad att jag har den kvar. Nu dags att göra klart och ta rummet och mig från kaoskänsla till fridfullt varmt och personligt. Home sweet home – I love You. Take Care! Kram A.

Ett svar på ”Från kaos till värme inredning med personlighet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: