Utvecklad medmänsklighet, att med små enkla medel göra skillnad tillsammans.

Tidig söndag morgon. Borde ta igen sömn, men tja det är fler i hushållet. och de liksom jag bryr sig inte om veckodagens namn vad gäller att utföra arbete. Så även om morgonen blev något tidigare än planerat är kaffe och soffhäng inte så ansträngande. Den sköna känslan av tanken att ha en hel orörd dag framför är också något jag inte vill vara utan.
Tänker ibland på forna tider då jag trodde att sovmorgon var det ända rätta för för skönare känsla. Glad och tacksam att jag utvecklat mig själv och mitt tänk. Att jag idag ser att vaken tid ger mer möjlighet av dagen. Det i sin tur ger mervärde till mig och mitt liv. Den röda tråden liksom.

Jobbar ni aktivt för att medveten göra vilka tankar som styr era val och om de leder er dit som ni vill? Byter ni tankar när de inte leder till mervärde för er, ert liv och eller andra?

Gåvobevis. Räddningsmissionen . Frukostkafe för hemlösa i Göteborg..
Stolt & tacksam över att kunna bidra till en behövlig och viktig verksamhet!
Gåvobevis. Gåvoshop. Räddningsmissionen. Frukostcafe för hemlösa.
Gåvobevis

Att ge till någon annan kan vara än början till mervärde, nya tankar och val. Allt som oftast finns det andra ”under oss själva” som kan gynnas av en god gest från oss. En gåva eller insats kan i ”rätt” sammanhang bli till stort, mycket och räcka till fler och mer än vad vi tror eller vad vår egna tanke tänker.
Glad och tacksam över att jag har tagit mig dit i livet med utvecklat tänk och förstår innebörden i att vara en givare och inte tvärtom. Räddningsmissionen gör ett fantastisk arbete vad gäller ökad medmänsklighet mot ett mål av en stad där ingen lämnas utanför.
Genom att vara / bli delaktiga i deras arbete kan smått definitivt bli till stort. En hundralapp kan enkelt bli till att 5st av 600 frukostar per vecka kan serveras till hemlösa i Göteborg . En verksamhet som jag gärna stödjer!
Så enkelt för mig att kunna bidra med en hundralapp och få mervärde av den. Den goda känslan i givandet leder mig längre än att slänga ut den 100 lappen på något onödigt som inte ger mervärde på samma sätt.

Kolla in Räddningsmissionens gåvoshop HÄR

Nu fortsätter söndagen. Relativt orörd. Regn på utsidan. Fortsatt krig och ökat Corona smutta på nyheterna. Men ändå. Dagen är min precis som mitt gåvobevis!

Take care!Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: