Zara Larsson på Liseberg, ett konsertminne med en världsstjärna!

Återupptog konsertfeeling genom att fira mina 2 sommartjejer med Zara Larsson konsert här om dagen. Efteråt var, den för dagen nyblivna 20 åringen, den några dagar tidigare nyblivna 27 åringen, en lillasyster, en pojkvän och jag, helt eniga om att den var en tjej i världsklass vi nyss sett på Lisebergs stora scen. Vid sin ringa ålder bjöd Zara Larsson oss och övriga i det stora publikhavet på en show utan dess like! Show i världsklass!

Ungdomar i konsertmästare. Ungdomar i Lisebergskö
Utomhus, varm sommarkväll, ungdomar och konsert,

Glad och tacksam över mitt flexibla jag som valde att följa med mina ungar på konserten. Själv hade jag aldrig kommit på tanken att jag skulle stå där i publikhavet och förnöjd suga in den mästerliga showen från scen. Förstår ni, hade jag inte klivit över och förbi tanken om att den där konserten är ingenting för mig, tja, då hade jag idag inte varit fylld av ytterligare ett fantastisk konsertminne!

ZARA Larsson konsert. ZARA Larsson show. ZARA Larsson på Liseberg 2022
Zara Larsson på Liseberg!

Kan du, så ta tillvara möjligheten att se och höra Zara Larsson! Hon är en världsstjärna!

ZARA Larsson konsert. ZARA Larsson show. ZARA Larsson på Liseberg. ZARA Larsson en världsstjärna
Zara Larsson, en världsstjärna!

Tackar också gudarna för goa ungar som vill ha mamman med på upplevelser. Tänker att denna konsert var bara början på vad gäller att fylla på med ytterligare njutningsfulla konsertminnen denna sommar. Det var ju några år sedan sist, tack vare pandemin.. Men nu så, i år är det dags. För det där med sommar, ledigt och tillhörigheten av att vara publik till en bra konsert , tja det är nice det

Publikhav. ZARA Larsson konsert.
Mina ungdomar i publikhavet.

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: