Låter mig inspireras på min egna framgångsresa av modiga val, nya miljöer och nya uppdrag, och gör det jag vill och kan för att nå önskat läge.

Jag kan förstå att lediga dagar lätt kan bli en vana och ett önsketänkande. Tänker att allt ändå handlar om vårt egna förhållningssätt till vad vi stoppar in för innehåll på våra dagar.

Annelie Eng i svar jacka och svarta träningsskor från NIKE. Annelie Eng i träningstights från Stronger.
Annelie Eng med hörlurar från JBL.
Rörelseglädje mot önskat läge.

Tänker att lediga dagar kan leda oss vidare mot våra mål och önsketänkande lika väl som de kan bromsa oss på vår egna framgångsresa. Precis som vad arbetande dagar kan göra om vi utan handlingsansvar stannar kvar där vi är utan vilja att vara, istället för att gör det vi kan för att ta oss vidare mot vårt egna önskade läge.

Påsken 2024 och jag väljer väl vilket innehåll jag stoppar in. Betar av mot dit jag vill.

Hemmets eftersatthet med x antal jobbade dagar i följd sen årskiftet börjar vända. Snart är majoriteten av fönstren polerade. Otänkbart att ta tillvara röda dagar för denna aktivitet för många, så även för egen del tidigare i livet. Numera är jag så gammal att jag gör det som passar mig bäst även på röda dagar. För mig skapar det lugn och harmoni att utan tidspress rätta till och städa undan.
Sa jag att jag tom har tvättat gardiner och hängt upp dem hel rentvättade?

Fönsterputs från Qleantab gör Annelie Engs fönster rena.
Renare fönster mot finare utsikt.

Påskmiddag igår med minimerat av traditionell påskmaten. Det blev sillsmörgås till förrätt sedan tog mer vad jag tycker om överhand. Lasagne med sallad till och därefter chokladigt dessert. Alla var nöja och belåten och inga påskrester att äta på i mängder av dagar som annars efter traditionell påskmat.

Påskmiddag hos Annelie Eng med kaffekoppar Grace från Rörstrand
Påskmiddag.

Idag är jag fylld av gårdagens samtal kring middagsbordet om framtid, kommande nya uppdrag, nya miljöer & möjligheter.

Sillförrätt på Fröknäcke från Göteborgs Utvalda från Göteborgs kex.
Sillförrätt

Själv har jag ett önskat läge vart jag vill och strävar efter och vägen dit kan antingen tas med omvägar, medvetna och omedvetna eller raka spåret och genvägar. I nuet undviker jag omvägar i den mån jag kan.
Funderar också vidare på om en genväg är värd sitt pris .. Kan vara så att magkänslan redan har gjort mitt val . Det handlar bara om att jag ska förlita mig på den. .
I nuet ska jag lulla vidare med kaffemuggen i hemmets lugna vrå och ta till mig ungarnas planer val och kommande miljöer på deras framgångsresor.
Och med dem ta till mig egen inspiration till min egna fortsatta framgångsresa.
Fortsatt glad påsk på er🐥

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: