Sätter min personliga prägel på mina inredningsdetaljer och visualiserar det bästa innehållet av min tid

(Inlägget innehåller reklam för Heymoment genom annonslönkar)

Hem ljuva hem och det där med personlig inredning, hörrni. Jag är en mästare på att komma på idéer och förändra hemmavid. Fråga mina ungar!

Mina inredningsidéer kommer när som och kan ge finfina resultat så länge de varar, för vips kommer jag på någon ny idé som den gamla kan få ge vika för.
Det där med goda påminnelser om det jag trivs, önskar och vill uppleva är också något som jag gärna vill ha runt mig, även hemmavid!

Det är att sätta min personliga prägel på mitt hem!

Arbetsbord hemma hos Annelie Eng med rosa tulpaner och en fotoposter inramad i svart ram framför Heymoment framför datorn.
iHemmakontor med fina detaljer för visualisering och attraktion

Jag tror att det för med sig en slags attraktion till att göra önskningar verkliga samtidigt som jag drar mig ännu mer till det jag trivs och mår bra av.
Kommer ihåg att jag tillsammans med småtjejerna hade en stor ”homemade” teckning på sommarens målbild på toadörren ett år. Visst blev det också så att vi under sommaren kom iväg på en solsemester som fanns uppritad på planschen. Sen kanske planschen i dig inte var någon väl passande detalj i inredningen här hemma. Men fungerade gjorde attraktionen i varje fall

Hur som med Heymoment och deras finfina sortiment kan jag utveckla mitt hem i helt rätt riktning. I sortimentet finns precis de val som jag kan göra för att sätta min personliga prägeln på mitt hem.

Arbetsbord hemma hos Annelie Eng med rosa tulpaner och en fotoposter inramad i svart ram från Heymoment framför datorn
Finaste svart vita vy!

Med en inramad bild kan jag ge mig själv exakt de blänkare och påminnelser som jag så väl behöver för att göra mina drömmar till verklighet samtidigt som mitt hem får en fortsatt fin utveckling av finaste inredningsdetaljer!

För vi sist är väl ändå vackra in anade foton en slags inredningsdetalj?


Av mina egna tagna foton skapar jag via Heymoment finfina inramade fotoposters som ger det lilla extra både till min inredning och till min hjärna.
Att ha min sköna gröna framför mig när jag jobbar varje hemmadatorn gör så gott.
Ni vet man kan aldrig ta igen förlorad tid men man kan alltid visualisera innehållet i den nya tiden.
Tror ni hon förstår vad jag visualiserar?

Arbetsbord hemma hos Annelie Eng med rosa tulpaner och en fotoposter inramad i svart ram från Heymoment framför datorn.
Finaste fotoposter i svart vitt följer inredningen och visualiseringarna väl!

Självklart val för mig i min inredning är också att välja fin svart ram och designa min fotoposter i svart vitt. Väl genomtänkt och väl passande som pricken över iet i min våning.

I morgon bitti ska jag visualisera mer med ett varmt leende på läpparna när jag står vid datorn och jobbar och blickar mot min fina fotoposter på mig och min sköna gröna!
Take Care! Kram A.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: