En dag på vift

Hemma igen i den sena kvällningen efter en lång dag på vift. Den sena augustinatten ligger bläcksvart. Luften ljummen är fortfarande ljummen och stilla. Fint det där med augustinjutning av väderlek . Tids nog kommer höststormarna..

Fruktnjutning

Har mest fikat hela dagen & tittat upp mot solsken & äppelträdens fina skörd. Sensommarnjutning!

Vissa dagar är så mycket enklare att känna tacksamhet för än andra. Varför är det så?

Hembakat är godast

Väl hemma fann jag min fina bokvinst från tävling hos skrivutmaningen Så glad jag blev! Och tacksam!! ”Mindset du blir vad du tänker” är definitivt en bok rätt i tiden för mig att plöja igenom! Tipsar om att ALLTID delta i mina och andras instagramtävlingar!! Ni vet först när man deltar kan man vinna!!

I morgon ska jag varva jobbande vid skärmen med läsning ur min nya bok. Självklart kommer bloggen uppdateras med massa mer finfint från idag! Checka gärna🥰 Väderleken visar regn i morgon. Måste säga att just imorgon passar det med mig utmärkt.. Men nu hörrni, nu tar vi och nattar om oss och sover lite skönhetssömn. Eller hur? Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: