Centrerat matbord bjuder in

Och så har klockan passerat midnatt igen.. Kvällspigg av naturen är det enkelt att vara vaken en bra bit efter tolvslaget. Och lika pigg som jag är nattetid, lika morgontrött är jag .. Och det blir knappast bättre av att inte komma i säng i tid. Moment 22

Numera tar jag mig ändå upp hur trött jag sen än är. Vill liksom inte att dagen ska gå förlorad. Medvetet kan jag också bädda ner mig till sovrums tv:n runt kl.21 och då kan jag somna tidigt och ta igen sömn

Hem ljuva hem

Hur som kan tidiga mornar och sena kvällar få mig att uträtta en hel del. Som idag. Fick undan en vid datorn ihop med att hemmet nu börjar ta fart på riktigt igen.

Golven blev t.o.m. svabbade!!! Trivselfaktorn ökar för varje sak som kommer på plats igen. Såååå skönt!

Det där med att ha matbordet centrerat i rummet gör det mycket trivsamt att sitta vid. Själv jobbandes vid skärmen som i dag eller middag med fler vid bordet. Så nöjd med min svarta ” enhet ” till matgrupp!

Nu ska jag sappa på tv-kanalerna och sedan sova några timmar. Imorgon väntar utflykt till landsbygden Take Care. Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: