Tävla med mig

Så är klockan senare än tänkt igen. Återigen en dag som gott i ett.. Därmed inte sagt att allt gått riktigt som jag tänkt .. Det där att vara begränsad på facebook är en sådan sak. Visualiserar varje dag nu att begränsningarna släpps så att jag kan gilla mina vänners fina bilder . Hur som, i samarbete med smakbox & kavlisverige är iallafall nu min första tävling inlagd på min nya instagramsida engannelie. Fantastiskt goda smaknyheter att vinna ! In och tävla vettja!

Dagens 30 minutare blev av i den tidiga morgonen och därefter blev det lite förrådsröj Ibland blir det inte roligare än så eller så handlar allt bara hur vi förhåller oss till det som görs och sker

Kombinationen av vattendrag och grönområden ihop med asfaltsgatorna ger attraktion till mina powerwalks. I morgon är det dags för veckans andra 60 minutare. Skönt då att stega i attraktiv omgivning!

I nuet är jag så trött så att ögonen går i kors. Koncentration på datorskärmen i flera timmar under eftermiddag ger trötta ögon i eftermiddagen. Skön i känslan iallafall av detta dagsverke.

Lite skjutsande också hans med under den tidiga kvällningen. Pigga tonårstjejer som ska ut på galej.

Därefter har jag suttit stand by med telefon och dator för att till inom teknikens under . Och nu mina vänner är jag så trött i ögonen att jag håller på att somna . Vilken tur att jag i min entreprenörs anda inte bryr mig om vilken veckodag det är utan mer om att få till mina arbetsuppgifter. Och ja, strulande teknik är tidskrävande. En fredagskväll utan tonåringar hemma är guld värd för att stega mig framåt i om detta område. Nu sömn! Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: