Ibland måste man bara bestämma sig

Vädermässigt är känslan som om hösten redan är här och sommaren är ett minne blått.. Märkligt då andra augustimånader genom åren har bestått av högsommarvärme fram till september. Det sägs att man inte blir klok på vädret. Jag är benägen att hålla med.

Vädret är med andra ord min överman som jag inte blir klok på och som är utan påverkan för mig. Smart drag är att istället hålla mig till att förhålla mig till vädret. En ständig övningsproocess, och allt som oftast går jag i fällan. Väder sänker mitt humör och jag avstår att göra det jag vill och kan pga av väder. Likaväl som jag med min flexibla odra i kombination med förhållningssättet kan ta vara på väder och kan få till spontana upptåg av det jag vill och kan .

Kraftiga regnskurar och vindar större delen av dagen har liksom hindrat mig från dagens 60 minuter av stegande. Hindrat? Efter många varv i rondellen fick jag så till drivkraften och tog mig ut! Varken väder regn eller vindar är hinder för min dagliga walk

Det vindade rejält och jag precis mellan skurar och mörka moln. Skön känsla efteråt.

Skulle det kunna vara så att väder är som halvvuxna ungar. Bättre att förhålla sig till dem än att söka förändra dem. Det tar bara energi .. Nu dags för en belönande dusch! Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: