Möter hösten i nya ögon

Tidig söndag morgon och jag ser på väderleken att det ska bli en solig förmiddag. Tänker att jag påminner er om min finfina rabattkod för solglasögon i samarbete med Guardian looks som finns på min instagramsida engannelie. ( och längst ner i detta inlägg också). Vem älskar inte snygga solglasögon till 50% rabatt?? Använd rabattkoden!!

Tillskillnad mot gårdagens skyfall av regn som varade större delen av dagen, blir det idag på med solglasögonen igen under powerwalk! Det gillar jag!

Me and ny sunglasses

”Bakom mina solglasögon” . Jag tillhör dem som känner trivsel bakom solglasögon. Att slippa kisa mot solen gör gott för mig.

Trivsamt helt enkelt att bära trivsamma solglasögon! Och ni ser, det goda samtalet och skratten funkar utmärkt med solglasögon på.

Jag har fått smak för något större bågar än tidigare. Tycker att det är snyggt och att det klär mitt ansikte bättre än mindre bågar.

Stilig morbror i mina nya sunglasses

Klädsamma även på min morbror, ha ha.

Även att det är mitt i en gråmulen del av sensommaren så tänker jag att den soliga hösten snart gör sig påmind. Då är det bra att ha ett par nya sunglasses till hands.

Inga ledsna miner här inte! Min morbror är grym på att minnas och återberätta gamla skrönor . Även hos den allvarligaste, med eller utan solglasögon på, kommer skrattet komma.

Dessa solglasögon bär jag in hösten med och trivs som fisken i vattnet!

Rabattkod: ANNELIEE50 hos Guardian looks ger 50% fram till ikväll denna söndag , så snabba dig in på sidan och checka sortimentet!

Trevlig söndag på er! Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: