Mitt i behov och vilja

Ibland får man ha dagar där man gör det man vill göra, men som inte är det som behövs göras. Och ibland får man lägga undan det man vill göra och lägga fokus på det som behövs.

Jag betar av min behöva lista. Allt för att vara ikapp. Med resultat av att mindre stress ska infinna sig. Däremellan infinner sig andra saker som teknik som strular och inlogg som inte fungerar. Och yes det tar också sin tid. och känslan för det behöver min mentala träning..

Idag är mitt mål att beta av de sista punkterna för att ligga i fas. Med önskvärt läge av lugn känsla inför ny vecka.

Tror ni jag lyckas?

Ha nu en skön söndag!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: