Mössmode, klär jag i beige?

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens]

Helg på ingång. Det är som veckorna rasslar förbi. Höstens helger behöver sitt ombonande med Teddy och mössa på vid utomhus. Hur är det där med färger, vad klär jag i och inte?

Egentligen är jag en svart människa. Trivs bäst med svart i inredning. Det ger mig lugn och trivsamhet. Precis som svarta kläder. De flesta av mina ytterplagg för höst och vinter är också svarta. Precis som mössorna. Rädslan för julgranskänslan tar överhand vid inköp och svart vinner alltid då. Att känna mig som en julgran är skräck.

Det svarta är utbytt i hösten outfit av ytterplagg! Undrar nästan om det är jag i spegelbilden, ha ha!

Men nu så, enhetligt naturtroget i beige och brunt. I vanlig ordning beslutsångest så det blev både ljus och en något mörkare variant. Vad tycker ni?

Mössorna är så god och ombonande kvalité att jag vill bära dem inomhus också. Bägge mössorna är från Åhléns mycket breda sortiment som du hittar HÄR

By the way är det upp till 70% rea hos Åhlens på mängder av produkter, även mössor så in och kika. Du blir inte besviken!!

Känslan är skön och jag känner mig väl ombonad

Det är som jag känner mig gladare i höstmörkret i dessa ljusa jordnära färger.

Och som ni ser får nertill ändå fortsätta vara svart. Och nej, det är inte någon känsla av julgran i denna kombo.

Till det där att bära mössa förresten. Min mormor sa alltid att är man varm om huvudet och fötter fryser man inte om resten av kroppen. Så glad att jag i vuxen ålder håller fasta på det! Jag vet att mormor är glad och nöjd i sin himmel när som ser mig bära mina mössor. Tillskillnad mot ungdomens barhuvade vintrar.

My new teddylook! Trivsamt eller hur?

Fler mössor och mössfärger hittar du på Åhléns. Så enkelt att klicka hem, som allt annat i deras breda sortiment!!

Nu mer fredagsjobb och snart helg. Take Care! Kram A!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: