Nygammal hallinredning, ordning & reda med stilfullt svart.

Ibland kommer det bara till mig. Inspirationen. Och inte vilken inspiration som helst. Den där inspirationen om vi att flytta runt hemmets möbler och skapa nytt och bättre. I veckan var dags x5 för hallen för att åter få till riktiga tuch av svart . Vilket gör den för vi ögat större och ordningsammare Eller vad tycker ni?

Under här ser ni det vita senatorers kaos. Om ljust skulle göra ytan till större är min hall ingen god reklam för det. Black is beautiful och får min hall att bli inbjudande!

Vitt som snö ger bara kalt på något vis. Jag har nog egentligen alltid känt så för inredning. Jag gillar mer värmen som mörkare vyer för med sig i mitt hem

Tror dock att jag ska leta nya ca mattor. Tänker bort med den stora dörrmattan till en lite. Nätt som endast täcker i anslutning till ytterdörren. Och sen en längre svart tjockare svart gångmatta. Vad tror ni om det?

Kanske skulle jag ha nytta av en något större hallbyrå . Jag tänker på längden. Men att ta hand om det man haver och den här blir bättre en de två vita malmbyråerna. Inte ens om jag leker i tanken med att byråerna byter färg till svart skulle det bli bra. De är något för höga, något för djupa och tillsammans för breda.

Lite Rikard med enkla medel och hemmet kan alltid bli till det bättre. Och sen det där med svarta väggar och möbler. Snyggt inbjudande och värmande. Tycker ni om min nygamla hall?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: